Casierie incasare numerar

Casierie Încasare numerar pentru clienții premium

[vezi si incasare la bancomate (ZebraPay) SELF PAY , Pay Point sau din fata calculatorului cu cardul bancar]

DOXAL ofera servicii de casierie incasare numerar pentru clientii care doresc servicii premium, siguranta si incredere.

Casierie incasare numerar de la Doxal
Consideram ca recomandarile avute si asigurarea de raspundere civila in valoare de 5000 euro este suficienta pentru a linisti orice sceptic.
Din experienta avuta, mai mult de 15,000 lei/sedinta de casierie nu se incaseaza drept urmare asigurarea de raspundere civila acopera orice eventual prejudiciu.

Serviciile de casierie DOXAL sunt recunoscute si recomandate de toti beneficiarii prezenti.
Avand casieri tineri si de incredere nu exista probleme in prestarea serviciului la standarde foarte ridicate.

Oferim mai multe posibilitati de plata la casierie si anume: 
1. Prin imprimanta asociatiei de proprietari chitantele fiind jumatate dintr-o coala A4 (contin toate informatiile defalcate care au fosta platite).
*Doxal lasa in custodie o statie de lucru (calculator) in casieria blocului (fara costuri), Asociatia de proprietari punand la dispozitie imprimanta si hartia aferenta.

2. Prin imprimanta termica, chitantele fiind mai mici (~55+cm latime) , casierul avand asupra lui o tableta cu acces la platforma e-bloc.ro si o imprimanta portabila cu transfer bluetooth.
Asociatia de proprietari suporta costul rolelor de hartie (~2,5lei/buc)

Oricare dintre aceste optiuni in cadrul serviciului de casierie incasare numerar ofera un timp mai redus de stat la coada si o garantie mai mare in evitarea riscului de greseli umane. Informatia se duce direct in aplicatie nemaifiind nevoie de inca o interventie umana pentru prelucrare.

Totodata se poate vizualiza, in timp real, din avizierul virtual, rulajul de bani rezultati din casierie. Rapid, transparent, in timp real.


Doxal organizeaza serviciul de casierie incasare numerar, in cadrul unui program stabilit de comun acord, in functie de pachetul financiar ales;

*In zilele de sarbatori legale, incasarea cotelor de intretinere, vor fi decalate intr-o alta data stabilita impreuna cu reprezentantii asociatiei de proprietari si in functie de disponibilitatea prestatorului.

Dupa caz:
a.la finalul serviciului de casierie incasare numerar ne obligam sa facem predarea banilor, Presedintelui sau oricarei persoane desemnata de catre Comitetul Executiv in baza unui act doveditor (semnat de Presedintele Asociatiei de Proprietari); predarea se va face in baza unui proces verbal semnat de ambele parti, la finalul fiecarei sedinta de incasare.

sau

b.la finalul serviciului de casierie incasare numerar ne obligam sa facem depunerea banilor, in contul asociatiei de proprietari, in cel mai scurt timp posibil (maxim 24 ore).

Orarul de incasare numerar se presteaza numai in urmatoarea grila de timp [vezi aici]


In situatia in care se doreste prestarea doar a serviciului de Casierie incasare numerar rugam a ne informa de acest lucru in momentul cererii de oferta.
*va rugam sa specificati si tipul pachetului dorit: Impus Asociatie sau Impus Doxal (mai multe detalii …)

Oferta se va completa doar pentru acest serviciu.


COSTUL final este impactat de numarul de sedinte prestate (mai mult…)