Cont colector

Serviciul Cont Colector presupune incasarea si ulterior virarea platilor prin sistem electronic in contul asociatiei de proprietari.

In baza contractului comercial semnat intre asociatia de proprietari si SC Xisoft Servicii SRL (dezvoltatorul serviciului), acesta este imputernicit sa incaseze sumele mentionate intr-un cont colector. Codul fiscal permite acest lucru potrivit art. 129(3).

Tarifele sunt dupa cum urmeaza:
*de retinut ca aceste tarife nu sunt mereu actualizate, pentru a afla cu exactitate tarifele va rugam sa luati legatura cu cei de la xisoft.net

Pentru plata cu cardul de credit prin avizierul virtual se percepe un comision de 0,9% din plata și 3,51 lei transfer din contul colector în contul asociatiei (transfer cont colector 24 ore ).

Pentru plata prin bancomatele Qiwi se percepe un comision de 2,78lei și 3,51 lei transfer din contul colector în contul asociatiei (transfer cont colector 2 saptamani ).

Pentru plata prin bancomatele ZebraPay se percepe un comision de 2,10lei și 3,51 lei transfer din contul colector în contul asociatiei (transfer cont colector 2 saptamani ).

Aceste facilitati permit incasarea intretinerii folosind diverse metode alternative cum ar fi: plata printr-un card bancar (Visa, Mastercard, Maestro)sau plata la terminalele ZebraPay, Qiwi, etc.

Modul de lucru este in felul urmator:
a.proprietarul achita prin metoda dorita;
b.plata este inregistrata in sistem instant;
c.banii ajung in contul colector Xisoft in perioadele mentionate (intre o zi si 2 saptamani);
d.odata ce banii au ajuns in contul colector, se poate ordona transferul in contul asociatiei e.contra comisionului de 3,51 lei (se va vira suma minus comisioanele);
f.factura pentru comisioanele retinute se va emite la sfarsitul lunii.