Declaratia de impunere pentru locul de parcare 2016

/ Noutati/ 0 comentarii

Potrivit Hotararii nr.218/2015 a Consiliul General al Municipiului Bucuresti, incepand din acest an, pe langa achitarea taxei, bucurestenii sunt nevoiti sa depuna si o declaratie-tip, pana cel mai tarziu la 31 ianuarie a.c, care se numeste “Declaratie de impunere privind stabilirea taxei pentru utilizarea locurilor publice”. In caz contrar, se aplică amenzi, cuprinse intre 70 de lei si 796 de lei.

Aceasta este declaratia de impunere cu privire la PARCARILE DE RESEDINTA

Completarea campurilor din tabel:
1. In campul LOCUL AMPLASARII, completati adresa unde aveti locul de parcare (specificati inclusiv daca e in fata sau in spatele blocului)
2. In campul PERIOADA (NR. DE LUNI), completati „12 luni”
3. In campul SUPRAFATA DE TEREN, NU completati nimic
4. In campul DESTINATIE UTILIZARE LOC, completati „punctul 9”
5. In campul VALOARE TAXA, NU completati nimic
6. In campul TOTAL TAXA, NU completati nimic.

Ar fi de mare ajutor sa scrieti de mana, oriunde in spatiul liber de pe formular, ROLUL NOMINAL UNIC.

Din media reiese faptul ca nu toate primariile au adoptat aceasta procedura, lucru care este putin debusolant pentru bucuresteni.

Sector 1
Declaratia de Impunere se depune la sediul Administratiei Domeniului Public Sector 1 (ADP), din bulevardul Poligrafiei nr. 4, odata cu documentatia pentru contractele de inchiriere a parcarilor de resedinta. Declaratia de Impunere poate fi descarcata de pe site-ul Primariei Sectorului 1 – www.primariasector1.ro, rubrica Administratia Domeniului Public, Compartimentul Parcaje – sau completata direct la sediul ADP Sector 1.

Programul de lucru cu publicul a Serviciului Parcaje, din cadrul ADP Sector 1, este următorul: luni, între orele 10:00 – 18:00, iar în zilele de marți, miercuri, joi și vineri, în intervalul orar 08:00 – 16:00. Mai multe informatii pot fi obtinute la numarul de telefon 021/319.32.58 tasta 2.

SECTOR 2
DECLARATIA DE IMPUNERE privind stabilirea taxei pentru utilizarea locurilor publice pentru persoane fizice se poate transmite si pe adresa de e-mail a institutiei, office@impozitelocale2.ro, insotita de o copie scanata a actului de identitate.

SECTOR 3
Primaria Sectorului 3 anunta faptul ca prelungeste termenul de depunere a declaratiilor de impunere cu privire la parcarile de resedinta pana la 31 martie 2016.

Persoanele interesate sunt asteptate la sediul Directiei Utilitati Publice Sector 3 din sos. Mihai Bravu nr. 428 (in incinta Colegiului National Mihai Bravu). Programul de lucru cu publicul este de luni pana joi de la ora 8.30 la 16.30, iar vineri intre orele 8.30-14.00.

SECTOR 4
La Sectorul 4, declaratia nu se depune la ADP, ci la Directia de Taxe si Impozite. Si aici, termenul a fost amanat.

„S-a amanat pana la data de 31 martie si se poate si prin posta sau e-mail, numai ca pe actele pe care le trimit trebuie sa scrie ‘in conformitate cu originalul’, semnatura si data in care le depun”, a declarat pentru Ziare.com Nita Antonio, de la sediul DGITL din Calea Serban Voda nr.43.

SECTOR 6
„In sectorul 6 nu se percepe aceasta declaratie, din ce stim noi. Din ce ni s-a transmis, aceasta hotarare de depunere a declaratiei nu este valabila in sectorul 6. Din cele sase sectoare, doar 2-3 sunt in pasul asta. Suna in continuu lumea, e normal, ca sa nu fie amendati. Cineva a facut asta si toata lumea ne suna”, a precizat Puscasu Eugen, de la secretariatul ADP Sector 6 pentru Ziare.com.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/bucurestenii-care-au-loc-de-parcare-de-resedinta-trebuie-sa-completeze-o-declaratie-de-impunere_270726.html#ixzz3yYMEY3h6

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.