Plata intretinere cu card

Serviciul Plata intretinere cu card bancar permite proprietarilor/locatarilor sa plateasca intretinerea direct din fata calculatorului prin avizierul virtual. Se permit cardurile de tip Visa, Mastercard sau Maestro.

intretinere_plata_cu_card_bloc

Tehnologizarea operatiunilor financiare a convins deja numerosi proprietari sa apeleze la casieria din mediul virtual pentru efectuarea platilor, astfel ca apare intrebarea: Care sunt avantajele sau riscurile casieriei de la bloc?

Dupa cele 3 luni comisioanele sunt dupa cum urmeaza:
Comisionul este de 0,9% din suma platita. – comisionul este suportat de catre platitor
Transferul banilor din contul colector in contul Asociatiei de Proprietari are un cost de 3,51lei – comisionul se imparte intre toti platitorii prin acest serviciu sau intregii asociatii;


Daca doriti mai mult decat serviciul de incasari electronice (card bancar sau zebrapay) va putem ajuta si cu serviciul de Incasare numerar

Datorita faptului ca tinem la clientii nostri NU comisionam intermedierea serviciilor ci le punem la dispozitie la tarifele dezvoltatorilor.
SC Doxal Leader SRL proceseaza si afiseaza in listele de intretinere , prin serviciul de Contabilitate Asociatii de Proprietari tarifele serviciilor contractate.
Taxele serviciului Plata Intretinere prin Card bancar nu sunt platite catre societatea noastra. Plata Intretinere prin Card bancar NU este serviciu dezvoltat de catre SC Doxal Leader SRL. Serviciul este pus la dispozitia Asociatiilor de Proprietari prin colaborarea mai multor Societatii, prin interfata E-bloc. Tarifele sunt justificate prin acoperirea costurilor comisionate de banca, costurilor de mentenanta, dezvoltare si securitate.

PRETURILE VARIAZA IN FUNCTIE DE PROMOTIILE DEZVOLTATORULUI. PENTRU UN TARIF ACTUALIZAT LUATI LEGATURA CU CEI DE LA www.xisoft.net