Plata intretinere prin zebra pay

Impreuna cu serviciul de Contabilitate, venim in sprijinul Asociatiilor de Proprietari cu posibilitatea de Plata Intretinere la terminalele Zebra Pay.

Acest serviciu reduce costurile considerabil pentru serviciul de Casierie sau Administrare Imobile, nemaifiind nevoie de angajarea unei persoane sau contractarea unei firme.

Lucrul cu banii este foarte securizat, se elimina riscul de a pleca Casierul, Presedintele cu banii incasati pe drumuri unde exista riscuri la tot pasul.

Societatea noastra furnizeaza Facturile in cutia de scrisori aferenta apartamentului Dvs. (sau Factura pe email) urmand ca Dvs. sa mergeti la un terminal ZebraPay din apropiere pentru efectuarea platii.

Efectuarea platii se face prin scanarea codului de bare de pe Factura sau pe baza unui cod client.

 

intretinere

Comisionul este de 2,10lei per tranzactie (- comisionul este suportat de catre platitor) iar transferul banilor din contul colector in contul Asociatiei este de 3,51 lei (– comisionul se imparte intre toti platitorii prin acest serviciu sau intregii asociatii)

PRETURILE VARIAZA IN FUNCTIE DE PROMOTIILE DEZVOLTATORULUI. PENTRU UN TARIF ACTUALIZAT LUATI LEGATURA CU CEI DE LA www.xisoft.net